Smertefri behandlinger

Det er forskelligt for de individuelle personer, hvad de betegner som en smertefri eller smertefuld behandling hos tandlægen. For som vi jo ved, er der nemlig nogle mennesker med en utrolig høj smertetærskel, som sagtens kan få boret et hul uden bedøvelse, og så er der nogle andre som skal bedøves hvis de bare så meget som tænker på at skulle til tandlægen, sådan er vi heldigvis alle sammen forskellige.

Smertefri behandling

Der findes flere forskellige former for bedøvelse. For at nævne de to som de fleste af os kender, og måske har benytte en eller flere gange igennem vores liv, er der lattergas og ganske almindelig lokal bedøvelse med nål, som der er mange der vælger at benytte, hvis de for eksempel skal have behandlet et hul i tanden.

Men hvad de færreste ved er, at der er nogle tandlæger, som kan kurere andet end et hul i tanden, dog på en smertefri måde uden nogen form for bedøvelse. Der er nogle tandlæger som er begyndt at yde akupunktur, da det har vist sig, at det kan hjælpe på bestemte smerter bestemte steder, hvor der måske ikke havde været så meget der kunne gøres ved det før i tiden som læge, eller tandlæge. Denne nye form for akupunktur hjælper nemlig på både kæbeproblemer, bihuleproblemer, hovedpine og en masse andre irritationsmomenter i hverdagen. Derudover kan det afhjælpe tandlægeskræk, som er et stort problem for mange. Tandlægeskræk er en lidelse som cirka 40 % af Danmarks befolkning lider af, i både mild og stærk grad.

Det er dog ikke alle tandlæger, som yder denne form for behandling, så hvis du vil komme dig over din tandlægeskræk, og derfor mangler en akut tandlæge i Århus til at yde denne form for behandling, eller blot søger en fast tandlæge i Århus C som er erfaren og professionel, der yder disse former behandlinger, er Ivident tandlægen for dig.

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C
Tlf: 86 12 22 21