Invisalign – det gennemsigtige tandretningssystem

Det nye tandretningssystem ved navn Invisalign er gennemsigtigt i bogstavelig forstand. Desuden er hele behandlingsforløbet også gennemsigtigt, hvad angår både behandlingens forløb og pris. Læs med her, hvis du vil lære, hvad det gennemsigtige tandretningssystem Invisalign kan gøre for dig og dine skæve tænder.

Invisalign udkonkurrerer togskinnerne

Togskinner har førhen været hyppigt benyttet til at rette skæve tænder lige. Det er dog ingen fornøjelse at skulle bære de fastsiddende togskinner, hvorfor mange personer har fravalgt at få rettet deres skæve tænder medmindre, at de for alvor medførte problemer. Det betyder, at der er personer i alle aldre, der går rundt med tænder, som de ikke er fuldt ud tilfredse med. Det kan have store konsekvenser for selvværdet og dermed livskvaliteten. Det er dog heldigvis aldrig for sent at få rettet tænderne, og alle med skæve bid, dybe bid, underbid, åbne bid, krydsbid samt mellemrum mellem tænderne eller for tætsiddende tænder kan nu få rettet deres tænder uden at skulle bære de grimme togskinner.

Gennemsigtige og aftagelige skinner

Tandretningssystemet Invisalign fungerer gennem brug af gennemsigtige og aftagelige skinner. Det betyder, at skinnerne for det første er stort set umulige at se og for det andet kan skinnerne tages ud i tilfælde, hvor det findes nødvendigt. På den måde er du ikke på samme måde fastlåst med bøjlen, som tilfældet er med togskinner. Der er derfor langt mere attraktivt at få rettet de skæve tænder lige, når ikke hele omverden kan se, at du bærer en bøjle. Som voksen kan du også derfor uden problemer benytte skinnerne i professionelle sammenhængen, da de ikke bemærkes. Som nævnt kan skinnerne tages ud til vigtige begivenheder, hvis det alligevel foretrækkes.

Gennemsigtigt behandlingsforløb med præcise estimeringer

I forbindelse med forundersøgelserne vil det blive sikret, at dine tænders skævhed kan blive ordnet gennem Invisalign. Der tages aftryk af dine tænder, så der kan laves en 3D-model over dine tænders bevægelser. Således er det muligt at lave præcise estimeringer på, hvor længe behandlingsforløbet varer samt, hvordan det endelige resultat ser ud. Så behøver du ikke at være bekymret for, om det er ventetiden værd, når du ved, hvordan det endelige resultat er. Det kræver dog, at du følger de anbefalinger, som medfølger skinnerne. Skinnerne skal generelt udskiftes hver 14. dag, hvor du får udleveret et sæt strammere skinner. Hvis du ikke benytter skinnerne nok timer i døgnet, vil du forsinke forløbet. Et behandlingsforløb kan tage alt fra et halvt år og op til to år, men du vil få et præcist estimat i forbindelse med udarbejdelsen af dit behandlingsforløb.

Gennemsigtige priser uden ubehagelig overraskelser

Prisen på Invisalign afhænger alt efter skævheden på dine tænder, da den er afgørende for længden af behandlingsforløbet. Prisen varierer derfor fra 15.000 kroner til 45.000 kroner og kan estimeres efter, at undersøgelsen og aftryk er foretaget af dine tænder. Så ved du, hvad du siger ja til, så du ikke pludseligt kommer i økonomiske problemer.

Få et tilbud på dine tænders skævheder

Er du én af de mange personer, som går rundt med tænder, som du ikke er glad for? Så gør dig selv en tjeneste for livet og kontakt den dygtige tandlæge på Østerbro, hvor du kan høre mere om, hvad Invisalign kan betyde for dig.

Langeliniebroens Tandklinik

Fridtjof Nansens Plads 2

2100 København Ø

70 24 80 00